Publicaties

Onderstaande publicaties zijn verkrijgbaar bij de Stichting Historie der Techniek. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de stichting onder telefoonnummer 040-2474641 of via email sht@tue.nl
 
Donateurs van de Stichting Historie der Techniek hebben de mogelijkheid bepaalde publicaties tegen gereduceerde prijzen aan te schaffen. Een donateurschap kost minimaal €45,-- per jaar. Voor meer informatie over het donateurschap, lees hier.

Kaft Auteurs Titel Normale Prijs Prijs voor donateurs
Hans Buiter en Johan Schot TIN-20 Impressies. Achter de schermen van een techniek-historisch project € 2,50 € 2,50
J.W. Schot e.a. (red.) Geschiedenis van de Techniek in Nederland in de twintigste eeuw. Deel 7: Techniek en modernisering. Balans van de twintigste eeuw N.V.T. N.V.T.
J.W. Schot e.a. (red.) Geschiedenis van de Techniek in Nederland in de twintigste eeuw. Deel 6: Stad, Bouw en IndustriŽle productie N.V.T. N.V.T.
J.W. Schot e.a. (red.) Geschiedenis van de Techniek in Nederland in de twintigste eeuw. Deel 5: Transport en Communicatie N.V.T. N.V.T.
J.W. Schot e.a. (red.) Geschiedenis van de Techniek in Nederland in de twintigste eeuw (serie van 7 delen) € 220,00 € 203,00